home onze vereniging opleidingen voor leden contact
_

Een duikvereniging is primair een vereniging, dus een groep mensen met een gezamenlijke interesse.
De opleiding duurt langer dan bij een duikschool, meestal zo'n half jaar en het sociale aspect staat daarbij voorop.
De vereniging verwacht meer dan een financiële inbreng.
Er worden activiteiten georganiseerd, er moeten flessen worden gevuld, er zijn bestuursfuncties etc.
Een vereniging verwacht van zijn leden daarin ook een inbreng.
En daar krijg je wat voor terug:....... gezelligheid, buddy´s, duikerslatijn, gezamenlijke weekends
Zie je in het duiken een hobby voor jaren, die je graag samen met anderen wil gaan beoefenen ? Wil je het gehele jaar door kunnen duiken met een betrouwbare buddy ?
Ben je bereid te investeren in een lidmaatschap van een leuke vereniging ?
Word dan lid van een NOB duikvereniging en woon je ook nog in de buurt van Rotterdam, dan is 'Duikvereniging Rotterdam' de beste keuze!

onze vereniging
adresgegevens